In onze Vergaderzaal kunt u thuiswerken of online conferenties of seminars doen.

Neem contact op voor diverse mogelijkheden. 

 

 

 

Veel gasten, maar slechts beperkte ruimte?

Voor kleine en grote gezelschappen biedt Gastronomie Smeets alle mogelijkheden volgens de richtlijnen van het RIVM.

Maak dan dan gebruik van onze zaal voor de organisatie van uw feest, receptie of koffietafel.

Wilt u een (thema) feest organiseren. Wij denken met u mee over de invulling en heten uw gasten, indien gewenst,  in stijl welkom.

Wij rekenen geen zaalhuur maar hebben twee concepten voor u ontwikkeld:

1.  Het totaal inclusief concept
We spreken met u een vaste prijs af voor uw feest, inclusief de aankleding van de zaal, het buffet, kleine hapjes en alle consumpties.

2. Het verreken concept
De kosten worden berekend op basis van de daadwerkelijk genuttigde consumpties. Natuurlijk is het hierbij ook mogeljk om door ons het buffet te laten verzorgen, waarvoor we een bedrag per persoon in rekening zullen brengen.

Afhankelijk van uw wensen, zorgen wij dat de zaal is ingericht. In de zaal kunnen tot  150 personen aan tafels zitten voor bijvoorbeeld een koffietafel of 200 personen genieten van een staande receptie of feest. Als uw gezelschap groter is, kunnen wij het dorpscafé en zelfs het restaurant bij uw feestruimte trekken. Het dorpscafé biedt ruimte aan nog eens 50 feestgangers, zodat we zonder problemen feesten tot 350 ondersteunen.

 

 

BRUILOFTEN bij Gastronomie Smeets

De dag van je leven, natuurlijk met ondersteuning van Gastronomie Smeets.

Bij Gastronomie Smeets weten we wat er bij een bruiloft komt kijken, wij begrijpen wat deze dag tot een onvergetelijke maakt… en wij willen dat alles vlekkeloos verloopt.

Al honderden bruiloften zijn er gevierd bij Gastronomie Smeets, bescheiden feestjes en uitbundige trouwpartijen…. van enkele tientallen tot 150 of meer gasten. Wij weten elke bruiloft op gepaste wijze in te vullen. Onze gastvrijheid en deskundigheid staan garant voor een zorgeloos feest, en doen alles om het jullie en jullie gasten naar de zin te maken.

Wij rekenen geen zaalhuur maar hebben twee concepten voor u ontwikkeld:

1. Het totaal inclusief concept
We spreken met u een vaste prijs af voor uw feest, inclusief de aankleding van de zaal, het buffet, kleine hapjes en alle consumpties.

2. Het verreken concept
De kosten worden berekend op basis van de daadwerkelijk genuttigde consumpties. Natuurlijk is het hierbij ook mogeljk om door ons het buffet te laten verzorgen, waarvoor we een bedrag per persoon in rekening zullen brengen.

Afhankelijk van uw wensen, zorgen wij dat de zaal is ingericht.

In de zaal kunnen tot 150 personen aan tafels zitten voor bijvoorbeeld een koffietafel of 200 personen genieten van een staande receptie of feest. Als uw gezelschap groter is, kunnen wij het dorpscafé en zelfs het restaurant bij uw feestruimte trekken. Het dorpscafé biedt ruimte aan nog eens 50 feestgangers, zodat we zonder problemen feesten tot 350 ondersteunen.

Natuurlijk zorgt onze chefkok voor een toepasselijke bruidstaart.

Open chat
Wilt u bestellen?