We bieden de mogelijkheid om te genieten van ons Sharing With Love Culinaire Concept in ons restaurant of een heerlijke Bolle Jaap in onze wintertuin. Geleieve bij reservering aan te geven. 

Wij gebruiken zoveel mogelijk de groenten en de kruiden uit eigen tuin. Hiernaast krijgen wij verse producten binnen en werkt bij voorkeur met seizoens- en streekgebonden ingrediënten. Bij de samenstelling van de menu’s houdt onze Chefkok, Matheo van der Sluijs, rekening met het seizoen, zodat onze gerechten krijgt op dat moment het beste op smaak zijn.
U kunt ervoor kiezen om er een bijpassend wijnarrangement bij te laten samenstellen door onze sommelier Marionette Smeets. U drinkt dan heerlijke wijnen die perfect aansluiten bij de gerechten.

Onze chefkok verwent u graag en met Limburgs-Frans georiënteerde gerechten en verrast u met vis, vlees of vegatarische gerechten: u eet bij ons het Tasting & Sharing Concept vvoor € 35, –

 

 

 

 

 

 

Sharing with love € 35, – p.p.

In onze westerse gastronomie cultuur hebben we in deze moderne tijd invloeden vanuit alle windstreken, waardoor steeds vaker eten gedeeld wordt. Alle gerechten worden in het midden van de tafel geplaatst en er is voor ieder iets lekkers. Iets wat ze in Chinese, Japanse, Spaanse en Indiaanse al jaren doen is in onze Frans- Nederlandse restaurants nog iets ongebruikelijks. Tapas en sushi worden al jaren gedeeld en wat is dat gezellig!

Net als bij mam aan de tafel de schaaltjes doorgeven en praten over het eten… Laten wij het familie gevoel terug brengen met ons volgende menu: sharing with love

Een proeverij van voorgerechten om te delen:

 

Hoofdgerechten (enkel hier moet gekozen worden)

Nagerecht *V

*V = vega
*G = ook glutenvrij mogelijk

Bolle Jaap (op ons winterterras)

Wij bieden onze gasten al ruim 25 jaar de mogelijkheid om zelf hun maaltijd te bereiden in de Bolle Jaap.

De Bolle Jaap is een speciale stoofpan, waarop men in het midden van de bol kan grillen bij een temperatuur van 300 graden. Het vlees of de vis wordt op de bolling van de pan gegrild, vervolgens afgeblust met een neutrale bouillon, deze wordt opgevangen in de rand, waarna de groente hierin wordt gestoofd.

Deze specifieke bereiding zorgt er voor dat zonder smaaktoevoegingenhet vlees door de groentedampen op smaak gebracht wordt em de groente door de vleessappen versterkt worden. Hierdoor is dit uitermate geschikt voor gasten met speciale diëten of allergieën.

Soep van de dag

——

Bolle Jaap
Vlees, Groenten, Salades, Sausjes & Aardappel garnituur

——

IJs van het Huis

alleen op reservering mogelijk.

Open chat
Wilt u bestellen?