We bieden de mogelijkheid om te genieten van ons Sharing With Love Culinaire Concept in ons restaurant of een heerlijke Bolle Jaap in onze wintertuin. Geleieve bij reservering aan te geven. 

Wij gebruiken zoveel mogelijk de groenten en de kruiden uit eigen tuin. Hiernaast krijgen wij verse producten binnen en werkt bij voorkeur met seizoens- en streekgebonden ingrediënten. Bij de samenstelling van de menu’s houden onze Chef’s, Matheo van der Sluijs & Kevin Scholten, rekening met het seizoen, zodat onze gerechten krijgt op dat moment het beste op smaak zijn.

Sharing with love € 37,50 p.p.

In onze westerse gastronomie cultuur hebben we in deze moderne tijd invloeden vanuit alle windstreken, waardoor steeds vaker eten gedeeld wordt. Alle gerechten worden in het midden van de tafel geplaatst en er is voor ieder iets lekkers. Iets wat ze in Chinese, Japanse, Spaanse en Indiaanse al jaren doen is in onze Frans- Nederlandse restaurants nog iets ongebruikelijks. Tapas en sushi worden al jaren gedeeld en wat is dat gezellig!

Net als bij mam aan de tafel de schaaltjes doorgeven en praten over het eten… Laten wij het familie gevoel terug brengen met ons volgende menu: sharing with love

Een proeverij van voorgerechtjes mooi gepresenteerd

Keuze uit 4 Hoofdgerechten 

Verschillende Kleine Nagerechten

*V = vega
*G = ook glutenvrij mogelijk

Open chat
Wilt u bestellen?