Hey daar, ijsliefhebbers!

Bij IJssalon Op de Douve draait alles om onweerstaanbaar lekker zelfgemaakt ijs. Elk schepje zit boordevol liefde, creativiteit en de beste ingrediënten. Verwacht bij ons geen saaie smaken, af en toe mixen wij de boel op met wisselende, gekke combinaties. Wij zijn gedurende het ijsseizoen de hele week geopend vanaf 12.00u tot zonsondergang. Kom gezellig langs en laat je verrassen!

Fiets-oplaadpunten

Bij onze ijssalon zijn 3 fiets-oplaadpunten beschikbaar voor onze klanten. Vraag ook naar onze wandel of fietsroutes met begin en eindpunt vanuit onze ijssalon.

Wandelroutes

Al jaren komen wandelaars tijdens hun tochten door het mooie Limburgse landschap bij ons langs voor een pauze. Wij hebben vanaf medio 2011 een maandelijks wisselend wandelmenu.  Natuurlijk wordt dit menu ook bereid met seizoens- en streekgebonden ingrediënten. Het menu is natuurlijk ook geschikt voor fietsers.

De Wandelgids Zuid-Limburg heeft een aantal wandelingen uitgezet, die starten en eindigen bij onze gastronomie.

Wandeling “249” – 12 km

Deze vlakke en gemakkelijke wandeling gaat over goed begaanbare wegen naar de Jabeekse bossen en een mooi stukje langs de Rodebeek. De terugweg gaat langs de dorpjes Jabeek en Bingelrade, een mooie holle weg en een bos.
Startadres: Gastronomie Smeets, Steenweg 6 Merkelbeek

DOWNLOAD WANDELING: Wandeling249

Wandeling “282” – 9,6 km

Deze gemakkelijke wandeling zonder hellingen brengt u naar Kasteel Amstenrade met het mooie kasteelpark. Daarna gaat het tussen velden, weilanden en door een prachtige holle weg terug.
(Let op: Het Kasteelpark is elke dag geopend van 10.00 – 16.00 uur)
Startadres: Gastronomie Smeets,  Steenweg 6 Merkelbeek

DOWNLOAD WANDELING: Wandeling282

Wandeling “656” – 10,5 km

Deze vlakke en gemakkelijke wandeling gaat over goed begaanbare wegen naar de Jabeekse bossen en een mooi stukje langs de Rodebeek. De terugweg gaat langs de dorpjes Jabeek en Bingelrade, een mooie holle weg en een bos. Bij de Rodebeek ligt restaurant Etzenrather Mühle.
Startadres: Gastronomie Smeets, Steenweg 6 Merkelbeek

DOWNLOAD WANDELING: Wandeling656

Wandelroute “Smeets”

Hiernaast hebben wij zelf nog een leuke wandeling uitgezet: Wandeling2011hvk
De routebeschrijving is vooral geschreven voor mensen die de omgeving goed kennen.

Wilt u bestellen?