van: Tot: Check beschikbaarheid

Kom gauw voorbij en laat u lekker door ons gastronomisch verwennen! Reserveer onze B & B overnachtingen in Merkelbeek.
BEL 046 442 1284

Matheo en Marionette

Gastronomie Smeets

De Koeien kamer

In de sfeer van het Zuid-Limburgse kunt u heerlijk uitrusten tussen de koeien. Een mooie grote slaapkamer met luxe voorzieningen staat voor u klaar.

 

Wilt u even extra heerlijk ontspannen? Gebruik dan de douce cabine die met Jet-streams voorzien is en u kunt de dag weer heerlijk beginnen of juist daarna lekker terug in het heerlijke bed kruipen.

 

De Relax kamer

In een oase van rust kunt in ons Bed en Breakfast genieten van deze prachtige kamer.

 

Een prachtige ruime kamer voorzien van een luxe douche-cabine en luxe wastafel.

 

Kom en geniet!

 

De Rozen kamer

Als een roos slapen in de ROZEN kamer, wie wil dat nou niet? Bij Gastronomie Smeets in Merkelbeek kun je heerlijk slapen in een van 5 Bed en Breakfast kamers!

De Aroma kamer

Wie herkent het niet? De geur van heerlijke koffie ’s morgensvroeg als je opstaat. Om al in de sfeer te komen is deze kamer helemaal in stijl ingericht bij het Bed en Breakfast van Gastronomie Smeets te Merkelbeek.

De Knusse kamer

In het prachtige Limburgs plaats Merkelbeek zijn een aantal mooie Bed en Breakfast kamers. Heerlijk slapen en met alle luxe voorzieningen natuurlijk. Een douche-cabine met Jet-stream mag natuurlijk ook in deze kamer niet ontbreken.

Een heerlijk ontbijt…..

 

Natuurlijk hoort een heerlijk ontbijt bij een Bed en Breakfast. Bij Gastronomie Smeets kun je niet anders verwachten dat dat zeer goed verzorgd is. Heerlijke broodjes en een vers eitje er bij en je dag kan weer goed beginnen. Neem gerust contact met ons indien u ook wilt aanschuiven bij zo’n lekker ontbijt bij het Bed en Breakfast van Gastronomie Smeets.

OVERZICHT BESCHIKBAARHEID

Wilt u bestellen?